Illustratie

Overzicht Producten

Webshop op maat

Met onze webshop op maat kan de bezoeker zelf een product samenstellen uit verschillende onderdelen. Een voorbeeld hiervan is het samenstellen van een rolgordijn door het kiezen van de stof, het invoeren van de afmetingen en keuze van de opties (ketting, afwerkranden etc). Aan de achterkant van de website is nagenoeg alles zelf in te richten en te beheren.

Websites en Content Management Systemen (dynamische website)

Met behulp van Open Source Content Management Systemen zoals CMS Made Simple kan Coval u een door uzelf te onderhouden website leveren. Coval levert de expertise, het ontwerp en de techniek, uzelf de inhoud. Momenteel kijkt u naar een website die in zo'n CMS is gemaakt.

Fustadministratie / palletadministratie

De fustadminstratie wordt gebruikt door transporteurs waar een sluitende administratie van hun fust (bijvoorbeeld pallets, CC-karren, platen, opzetstukken) van levensbelang is. Via de laad/losbonnen is er een haarscherp inzicht in de fustbeweging en kan op ieder moment, ook met terugwerkende kracht, een saldooverzicht per klant en/of per vrachtwagen worden verkregen.

Offerteadministratie en leveranciersbeoordeling

Via een relatief simpele maar doeltreffende applicatie wordt het voortraject van het inkoopproces ondersteund. De inkoopaanvragen van medewerkers binnen een organisatie worden vastgelegd op basis waarvan de inkoopafdeling de diverse leveranciers benadert voor offerteaanvragen en de uiteindelijke opdrachtverstrekking. De resultaten van dit traject worden vastgelegd waarmee beoordelingen kunnen worden gemaakt.

Koelcellenbeheer

Daar waar een fijnmazig traject van temperatuurbehandeling en controlestappen van producten en pallets vereist is, levert ons koelcellenprogramma hiervoor de oplossing. Van elke pallet of object is de locatie, de historie en de geplande verblijfsduur met bijbehorende temperaturen bekend.

Kaslocatieplanning (specifiek voor de tuinbouwbranche)

Onze kaslocatieplanning is een aanvulling op veel ERP-systemen die niet om kunnen gaan met ruimteplanning en ruimtebehoefteberekening. Het ondersteunt zowel lange als korte termijnplanning en behoefteberekeningen en geeft een goed inzicht in de (toekomstige) kasbezetting en transportbewegingen tussen de locaties.

Productieadministratie en locatiebeheer (specifiek voor de tuinbouwbranche)

Deze module is gericht op bedrijven die te maken hebben met een groot assortiment en een enorme hoeveelheid productieorders. Het gaat bijzonder efficient om met de registratie van (teelt)bewerkingen en locatiewijzigingen.

Onze kwaliteit, klantgerichtheid en tarieven maken het verschil. Nieuwsgierig? Mail ons of bel naar Wim van Valenberg, tel (035) 58 800 55.
Coval werkt o.a. voor:
  • Adlib Maarssen
  • Boehringer Alkmaar
  • KOAC-NPC
  • Syngenta de Lier